Šta je Search engine optimization (SEO)?

Šta je prva i najvažnija stavka novog web sajta? Nije dovoljno napraviti samo web sajt... Optimizacija web sajta predstavlja procedure koje se koriste za što bolje prikazivanje jednog web sajta u pogledu dizajna, izgleda i rangiranja prilikom pretrage. Optimizacija web sajta podrazumeva dodavanje ključnih reči i/ili fraza, dodavanje meta tagova, tagova za slike kao i optimizaciju sadržaja i drugih komponenti samog sajta kako bi povećali šanse da baš naš web, bude sajt visoko rangiran. Kako bi sajt bio u vrhu pretrage, potrebno je dobro analizirati, planirati i osmisliti ceo koncept.

Content marketing predstavlja umetnost komunikacije sa klijentima. Umesto stalnog prodavanja roba i usluga, reklama koje na sve strane govore kupi, kupi, sad odmah kupi, content marketing zasniva se na pružanju korisnih i kvalitetnih informacija korisnicima koje vrše i neki vid edukacije. Suština je da ako potencijalne kupce nagrađujete pružajući im dragocene vrednosti kupci će svakako prepoznati i nagradiće lojajnošću.

Udruženim snagama SEO i content marketing predstavljaju dobitnu kombinaciju svakog biznisa. Pažljivom analizom i dobrim content marketingom rezultati neće izostati. Iskustvo, istančan osećaj za svaki posao ponaosob izdvajaju OpasnoDobarSajt zasigurno. Sa nama nema mesta za greške i gubljenje vremena. Neka Vaš web sajt bude prvi za sve željene pretrage